/> /> /> />
menu

Menu

Poniedziałek

*Śniadanie dla klasy „0”:

Zupa:

Danie główne:

Podwieczorek dla klasy „0” :

Wtorek

*Śniadanie dla klasy „0”:

Zupa:

Danie główne:

Podwieczorek dla klasy „0” :

Środa

*Śniadanie dla klasy „0”:

Zupa:

Danie główne:

Podwieczorek dla klasy „0” :

Czwartek

*Śniadanie dla klasy „0”:

Zupa:

Danie główne:

Podwieczorek dla klasy „0” :

Piątek

*Śniadanie dla klasy „0”:

Zupa:

Danie główne:

Podwieczorek dla klasy „0” :


* Klasy „0” – śniadanie podawane w formie bufetu szwedzkiego

Numer alergenu / Nazwa alergenu
1. Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, orkisz) oraz
produkty pochodne.
2. Skorupiaki oraz produkty pochodne.
3. Jaja i produkty pochodne.
4. Ryby i produkty pochodne.
5. Orzeszki ziemne, orzechy arachidowe oraz produkty pochodne.
6. Soja i produkty pochodne.
7. Mleko i produkty pochodne.
8. Orzechy: migdały, orzechy laskowe, włoskie, nerkowca, brazylijskie, pistacjowe
oraz produkty pochodne.
9. Seler i produkty pochodne.
10. Nasiona sezamu i produkty pochodne.
11. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10mg/ w
przeliczeniu na S02
12. Łubin i produkty pochodne.
13. Mięczaki i produkty pochodne.