
Menu
Poniedziałek
*Śniadanie dla klasy „0”:
Zupa:
Danie główne:
Podwieczorek dla klasy „0” :
Wtorek
*Śniadanie dla klasy „0”:
Zupa:
Danie główne:
Podwieczorek dla klasy „0” :
Środa
*Śniadanie dla klasy „0”:
Zupa:
Danie główne:
Podwieczorek dla klasy „0” :
Czwartek
*Śniadanie dla klasy „0”:
Zupa:
Danie główne:
Podwieczorek dla klasy „0” :
Piątek
*Śniadanie dla klasy „0”:
Zupa:
Danie główne:
Podwieczorek dla klasy „0” :
* Klasy „0” – śniadanie podawane w formie bufetu szwedzkiego
Numer alergenu / Nazwa alergenu
1. Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, orkisz) oraz
produkty pochodne.
2. Skorupiaki oraz produkty pochodne.
3. Jaja i produkty pochodne.
4. Ryby i produkty pochodne.
5. Orzeszki ziemne, orzechy arachidowe oraz produkty pochodne.
6. Soja i produkty pochodne.
7. Mleko i produkty pochodne.
8. Orzechy: migdały, orzechy laskowe, włoskie, nerkowca, brazylijskie, pistacjowe
oraz produkty pochodne.
9. Seler i produkty pochodne.
10. Nasiona sezamu i produkty pochodne.
11. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniach powyżej 10mg/kg lub 10mg/ w
przeliczeniu na S02
12. Łubin i produkty pochodne.
13. Mięczaki i produkty pochodne.